Tyttöjen reissu Vantaalle

Staycation tyttöjen kesken


M ja Isimies lähtivät jalkapalloleirille viikonlopuksi, joten meidän tyttöjen piti keksiä jotain omaa kivaa. Varasimme huoneen Sokos hotel Flamingosta ja mukaan lähti Mammin sisko yhden tyttärensä kanssa. Tätä reissua odotettiin kuin kuuta nousevaa!


Flamingon hotelli on taattua tavaraa emmekä pettyneet tälläkään kertaa. No, ehkä pieniä siivoustoimenpiteitä tekisin huolellisemmin ja tyynyt vaihtaisin jo uusiin. 




Osuimme sopivasti varaamaan sellaisen viikonlopun, jolloin porukkaa oli hotellissa paljon. Se ei kuitenkaan haitannut missään vaiheessa. Ei ollut meteliä ja sisäänkirjautumisen ruuhkakin purkautui nopeasti ilmeisesti itsepalvelukirjautumisen vuoksi.


Lapset saivat kirjautumisen yhteydessä omat Sokos hotel Aku Ankat sekä tikkarit. Oli kiva, että tällaisella pienellä eleellä lapset huomioitiin.


Aamiaisella oli todellinen yllätys. Kyseinen viikonloppu sattui olemaan testausviikonloppu, jolloin tarjolla oli jopa normaalia laajempi valikoima ja kokemuksista pyydettiin asiakaspalautteita. Flamingon aamupala on normaalistikin loistava, mutta nyt se ylitti kaikki odotukset. Tuorepuuroa kera itsetehdyn omena-tyrnihillokkeen kanssa. Se oli jo todellista luksusta! Lapset olivat tietenkin onnellisia pehmiskoneesta.





Flamingosta kävimme iltauinnilla ja saunomassa Kuusijärvellä. Kävimme ensimmäistä kertaa siellä savusaunassa ja se oli ihan mahtava kokemus huolimatta siitä, että saunoissa oli varsin paljon ruuhkaa ja välillä joutui vuoroaan odottamaan. Perhelippu maksoi 30e.



Myös Outletin Hoplop tuli jälleen käytyä testaamassa ja todettiin, että toimii. Pari miinusta Hoplopissa kuitenkin on. 25,90e parista tunnista on ihan järkyttävän kallista touhua. Ihan siitä johtuen ei tule kyllä käytyä siellä kovin usein. Tämän lisäksi Outletin parkkipaikasta tulee syksyn aikana maksullinen. Nyt maksutonta aikaa oli 2h ja syyskuussa siirrytään 1h maksuttomaan parkkiaikaan. Tässä on kyllä ammuttu omaan jalkaan. Missä muualla ostoksilla joutuu maksamaan parkkipaikasta? Herkuttelimme tai ainakin kuvittelimme herkuttelevamme Jungle juice barin heramoothieilla. Yli 8e juomasta, jossa maistuu lähinnä hera rakeisena ei antanut ainakaan Mammille varsinaista makuelämystä. Ensimmäinen kerta kyseissä mehubaarissa, mutta tuskin tulee uusintaa.



Oli kuitenkin kaikkiaan todella onnistunut reissu ja taas tuli huomattua, että lähipaikoiltakin löytyy paljon kivaa tekemistä. Aina kaiken ei tarvitse edes maksaa niin valtavia summia, kuten tuli huomattua Kuusijärvellä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matka Etelä-Italiaan, part 3

Rantaelämää Kataloniassa